Okey....

Asså, det här är min lista på Kändisar jag gillar och HAR gillat

Miley Cyrus = ett och ett halft år!!
Jonas brothers (tror jag) = 3 dagar
Demi Lovato = kanske 1,5 vecka
Eric saade = en vecka
Justin Bieber = ungefär 3 månader
Robert Pattinson = 5 månader ungefär
♥Jedward♥ =Januari och framot =:)

Undra vem som kommer härnäst??

//Izza<3

namnet på rubriken är hemligt

Kom inte på någon rubrik så....

Men det finns inte mycket att berätta mer än att vi har haft 2 prov i veckan. Ett SO-prov igår och ett NO-prov idag, hoppas det gick bra :S
har länge tänkt filma en video till Youtube, men jag vet inte vad jag ska göra?? kanske ska jag bara går runt och säga --> "ooh look there, its snow" eller "Okay, I don't know what I will say, so then I say this ´What's the clock?´"

//Izza<3



Money, Money, Money I like Money, and I wish I had it


Jag vet

Jag vet att jag intre har bloggat på länge, men jag twittrar ju istället, men ska försöka att börja blogga igen ;)
Har nyss kommit hem från teatern och det var absolut inte kul idag, som jag skrev på twitter "Jag ska nog sluta teater och börja i någon sport, vilken tycker ni, tips?"
Så kan du snälla nåmna något kul man kan göra i Luleå¨

Jag kan säja att igår så skickade jag en fråga till Jedward om att -> "om ni någonsin kommer up till Luleå, sverige så kommer jag att färja mitt hår blått, eller något galnare" så nu väntar jag på ett svar alla tor inte kommer, men jag tror på att dom iaf säger, "tyvär så kommer vi inte dit, men kanske i framtiden" eller bara ett "NEJ" eller så, då får jag iaf veta!! men jag hoppas ju på ett JA!! :D

//Izza<3


Säge bara det!!

Om ni vill veta så twittrar jag oftare än jag bloggar. T.ex så har jag twittrat 16 på 2 dagar..
Så om nu vill veta mer om min vardag så rekomenderar jag att följa mig på twitter :)
Ni behöver inte Twittra om ni skapar ett konto, men jag gjorde det för jag tyckte att det var tråkigt att bara läsa vad andra gjorde :(
Så gör hur ni vill ;)

//Izza<3

68,5 av 69

Det ficka jag på Engelska provet ;) Jag hade skrivit ett T istället För et H som skulle vara.
Jaja, jag är iaf nöjd :)

Follow me on twitter --> https://twitter.com/#!/Izza_Izza_11

//Izza<3

pic.twitter.com/sQXYDDnI

Det var kul ;)

Det var asowne på teater ;)
längtar till nästa onsdag!!

Men jag ska säga att jag har börjat twittra och har ett konto som du kan läsa på vad jag gör i skolan :)
Uppdaterar ofta (enligt mig) här är kontot --> https://twitter.com/#!/Izza_Izza_11 du kan följa mig om du vill.. Men jag skriver bara på engelska. Det blev lite konstigt i början men nu e de bra!!

//Izza<3


Teater

Det är teater imorgon, längtar :)
Men är as trött just nu, och jag måste fortsäta plugga nu
Men jag har även blivit beroende av twitter, jag måste kolla hela tiden om Jedward har Twittra, dom uppdaterar ganska ofta ;)
byee

//Izza<3


Jedward

Jag her börja gilla Jedward nu, men dom kommer aldrig att hamna på nr 1 på min topplista!!!
Men föra Justin Bieber faktiskt. Tyvär alla Bieber älskare, det är bara så!!
Dom twittar ofta vilket är bra, har en Youtube kanal där som lägger upp videos mm.
Se själv--> Twitter = @PlanetJedward Youtube = Jedwardtv

1. Robert Pattinsn ♥
2. Jedward
3. Justin Bieber

//Izza<3




Nytt mobilskal :)

Här e bilder på den!!




//Izza<3

Fredag den 13

Varnar alla, stanna hemma!!!!!

13 orsaker här....

1. Seriemördare. Om det är någon dag som det faktiskt står en livs levande Jason Voorhees bakom varje hörn så lär det ju vara på just fredagen den 13. Om inte annat är det perfekt läge för copycats.
Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 1. Seriemördare. Om det är någon dag som det faktiskt står en livs levande Jason Voorhees bakom varje hörn så lär det ju vara på just fredagen den 13. Om inte annat är det perfekt läge för copycats. (1. Seriemördare. Om det är någon dag som det faktiskt står en livs levande Jason Voorhees bakom varje hörn så lär det ju vara på just fredagen den 13. Om inte annat är det perfekt läge för copycats.(Faksimil från Youtube))

2. Halkan. I stora delar av landet har temperaturen pendlat mellan några grader plus och några grader minus, vilket i praktiken betyder blixthalka varje morgon. Varje år dödas 50-60 personer i trafiken men skador kan lika gärna uppkomma när du är på väg gående till tåget eller bussen.
Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 2. Halkan. I stora delar av landet har temperaturen pendlat mellan några grader plus och några grader minus, vilket i praktiken betyder blixthalka varje morgon. Varje år dödas 50-60 personer i trafiken men skador kan lika gärna uppkomma när du är på väg gående till tåget eller bussen. (2. Halkan. I stora delar av landet har temperaturen pendlat mellan några grader plus och några grader minus, vilket i praktiken betyder blixthalka varje morgon. Varje år dödas 50-60 personer i trafiken men skador kan lika gärna uppkomma när du är på väg gående till tåget eller bussen.(Tomas Oneborg   SvD   SCANPIX))

3. Kärnvapenkrig. Okej, vi kanske går händelserna i förväg. Men iranska och amerikanska agenter och forskare verkar dödas om vartannat samtidigt som rykten om trupplaceringar av USA florerar. I och för sig, börjar Iran använda de kärnvapen som de hoppas ta fram spelar det kanske ingen roll om man stannar inne.
Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 3. Kärnvapenkrig. Okej, vi kanske går händelserna i förväg. Men iranska och amerikanska agenter och forskare verkar dödas om vartannat samtidigt som rykten om trupplaceringar av USA florerar. I och för sig, börjar Iran använda de kärnvapen som de hoppas ta fram spelar det kanske ingen roll om man stannar inne. (3. Kärnvapenkrig. Okej, vi kanske går händelserna i förväg. Men iranska och amerikanska agenter och forskare verkar dödas om vartannat samtidigt som rykten om trupplaceringar av USA florerar. I och för sig, börjar Iran använda de kärnvapen som de hoppas ta fram spelar det kanske ingen roll om man stannar inne.(Franklin Reyes   AP))

4. Jari Tolsa. Frölundaanfallaren värmde upp redan på torsdagen genom att låta Djurgårdsspelarna Daniel Tjärnqvist och Jimmie Ölvestad få varsin hjärnskakning. Håll dig inne på fredagen, annars kan du också få en tackling mot huvudet när du minst anar det.
Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 4. Jari Tolsa. Frölundaanfallaren värmde upp redan på torsdagen genom att låta Djurgårdsspelarna Daniel Tjärnqvist och Jimmie Ölvestad få varsin hjärnskakning. Håll dig inne på fredagen, annars kan du också få en tackling mot huvudet när du minst anar det. (4. Jari Tolsa. Frölundaanfallaren värmde upp redan på torsdagen genom att låta Djurgårdsspelarna Daniel Tjärnqvist och Jimmie Ölvestad få varsin hjärnskakning. Håll dig inne på fredagen, annars kan du också få en tackling mot huvudet när du minst anar det.(Stig Kenne   SCANPIX))

5. Katterna har inga bjällror. Fredagen den 13 oktober 1939 tvingades alla svarta katter ha en bjällra på sig i en småstad i Indiana, USA. Inga olyckor inträffade och man fortsatte med det i tre år till. I dag tycks ingen i Sverige bry sig om bjällrorna och du gör därför bäst i att stanna hemma.
Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 5. Katterna har inga bjällror. Fredagen den 13 oktober 1939 tvingades alla svarta katter ha en bjällra på sig i en småstad i Indiana, USA. Inga olyckor inträffade och man fortsatte med det i tre år till. I dag tycks ingen i Sverige bry sig om bjällrorna och du gör därför bäst i att stanna hemma. (5. Katterna har inga bjällror. Fredagen den 13 oktober 1939 tvingades alla svarta katter ha en bjällra på sig i en småstad i Indiana, USA. Inga olyckor inträffade och man fortsatte med det i tre år till. I dag tycks ingen i Sverige bry sig om bjällrorna och du gör därför bäst i att stanna hemma.(KIRK MASTIN   AP))

6. Storm. Under fredagen drar ett nytt oväder in över de södra delarna av Sverige som bland annat kommer att orsaka stormbyar på östkusten. Stanna inne och hoppas att huset inte blåser bort, helt enkelt.
Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 6. Storm. Under fredagen drar ett nytt oväder in över de södra delarna av Sverige som bland annat kommer att orsaka stormbyar på östkusten. Stanna inne och hoppas att huset inte blåser bort, helt enkelt. (6. Storm. Under fredagen drar ett nytt oväder in över de södra delarna av Sverige som bland annat kommer att orsaka stormbyar på östkusten. Stanna inne och hoppas att huset inte blåser bort, helt enkelt.(DRAGO PRVULOVIC   SCANPIX))

7. East Coast-gangsters. West Coast-rapparen Tupac Shakur dog just på en fredag den 13 sedan han skjutits några dagar tidigare. East Coast-gangsters är alltså extra farliga just kring dessa datum, så se upp.
Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 7. East Coast-gangsters. West Coast-rapparen Tupac Shakur dog just på en fredag den 13 sedan han skjutits några dagar tidigare. East Coast-gangsters är alltså extra farliga just kring dessa datum, så se upp! (7. East Coast-gangsters. West Coast-rapparen Tupac Shakur dog just på en fredag den 13 sedan han skjutits några dagar tidigare. East Coast-gangsters är alltså extra farliga just kring dessa datum, så se upp!(BEBETO MATTHEWS   AP))

8. Förfrysning. Minusgraderna har etablerat sig i hela landet efter en minst sagt blöt och mörk vinter. Du som väntat med att köpa vinterskor och vinterjacka gör nog bäst i att inte gå ut i nuläget, särskilt inte en dag som denna

Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 8. Förfrysning. Minusgraderna har etablerat sig i hela landet efter en minst sagt blöt och mörk vinter. Du som väntat med att köpa vinterskor och vinterjacka gör nog bäst i att inte gå ut i nuläget, särskilt inte en dag som denna. (8. Förfrysning. Minusgraderna har etablerat sig i hela landet efter en minst sagt blöt och mörk vinter. Du som väntat med att köpa vinterskor och vinterjacka gör nog bäst i att inte gå ut i nuläget, särskilt inte en dag som denna.(JENS MEYER   AP))
9. USA. Gör vad som helst - håll dig bara borta från det stora landet i väst. Enligt Stress Management Center and Phobia Institute lider 21 miljoner amerikaner av fobi för fredagen den 13. Med andra ord finns det risk för en del irrationella beslut och handlingar denna dag.
Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 9. USA. Gör vad som helst - håll dig bara borta från det stora landet i väst. Enligt Stress Management Center and Phobia Institute lider 21 miljoner amerikaner av fobi för fredagen den 13. Med andra ord finns det risk för en del irrationella beslut och handlingar denna dag. (9. USA. Gör vad som helst - håll dig bara borta från det stora landet i väst. Enligt Stress Management Center and Phobia Institute lider 21 miljoner amerikaner av fobi för fredagen den 13. Med andra ord finns det risk för en del irrationella beslut och handlingar denna dag.(Julie Jacobson   AP))

10. Julpynten plockas ned. I gallerior, affärer och på offentliga platser håller julen på att kastas ut. Det är därför extra viktigt att inte gå dit om man inte vill ha en 1 ton tung julgranskula i skallen.
Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 10. Julpynten plockas ned. I gallerior, affärer och på offentliga platser håller julen på att kastas ut. Det är därför extra viktigt att inte gå dit om man inte vill ha en 1 ton tung julgranskula i skallen. (10. Julpynten plockas ned. I gallerior, affärer och på offentliga platser håller julen på att kastas ut. Det är därför extra viktigt att inte gå dit om man inte vill ha en 1 ton tung julgranskula i skallen.(Vincent Yu   AP))

11. Försenade och inställda tåg. SJ eller andra, oavsett vilka som kör tågen lär bli försenade med tanke på väderläget. Vill du inte frysa ihjäl instängd på ett X2000 fem mil utanför Hallsberg - stanna hemma.
Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 11. Försenade och inställda tåg. SJ eller andra, oavsett vilka som kör tågen lär bli försenade med tanke på väderläget. Vill du inte frysa ihjäl instängd på ett X2000 fem mil utanför Hallsberg - stanna hemma. (11. Försenade och inställda tåg. SJ eller andra, oavsett vilka som kör tågen lär bli försenade med tanke på väderläget. Vill du inte frysa ihjäl instängd på ett X2000 fem mil utanför Hallsberg - stanna hemma.(HENRIK MONTGOMERY   SCANPIX))

12. Tunnelbanan skenar. På fredagen den 13 augusti 2010 skenade ett arbetslok genom en linje i Londons tunnelbana som gjorde så att tåg framför tvingades skippa stationer och växla över till en annan bana för att inte bli påkört. Hur lång färden blev innan loket stannade? 13 minuter. Håll dig undan från t-banan.

Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 12. Tunnelbanan skenar. På fredagen den 13 augusti 2010 skenade ett arbetslok genom en linje i Londons tunnelbana som gjorde så att tåg framför tvingades skippa stationer och växla över till en annan bana för att inte bli påkört. Hur lång färden blev innan loket stannade? 13 minuter. Håll dig undan från t-banan. (12. Tunnelbanan skenar. På fredagen den 13 augusti 2010 skenade ett arbetslok genom en linje i Londons tunnelbana som gjorde så att tåg framför tvingades skippa stationer och växla över till en annan bana för att inte bli påkört. Hur lång färden blev innan loket stannade? 13 minuter. Håll dig undan från t-banan.(Hasse Holmberg   SCANPIX))
13. Nervositeten inför fredagen den 13:e. Alla är på helspänn och vill till varje pris undvika att råka ut för en olycka. Detta ökar givetvis bara riskerna. Och om något verkligen händer - vänta dig att panik snabbt utbryter.
Det är fredagen den 13 och alla vidskepliga figurer får fnatt. Med all rätt, här är anledningarna att stanna hemma. // 13. Nervositeten inför fredagen den 13:e. Alla är på helspänn och vill till varje pris undvika att råka ut för en olycka. Detta ökar givetvis bara riskerna. Och om något verkligen händer - vänta dig att panik snabbt utbryter. (13. Nervositeten inför fredagen den 13:e. Alla är på helspänn och vill till varje pris undvika att råka ut för en olycka. Detta ökar givetvis bara riskerna. Och om något verkligen händer - vänta dig att panik snabbt utbryter.(ANDERS WIKLUND   SCANPIX))

Länk: http://nyheter.se.msn.com/gallery.aspx?cp-documentid=160271932

Jag vet att den är sen men ändå, så se upp !!!!!!

//Izza<3

Twilight<3


Skolan idag!

Ja, idag så började skolan igen :/ Kommer att ha Engelska Prov på Onsdag nästa vecka, så det är bara att plugga på!!!
Japp, nu ska jag gå iväg och, (jag vet inte-kanske) Beundra en mycker speciell person, nämligern Robert Pattinson, det viste ni inte, eller?
Men ska typ spela eller kanska fårtsätta att läsa värden bästa bok någonsin.... Så länge vi båda andas!!!!
Har läst när Bella blir vampyr, har läst hennes första jakt, har läst när hon atakerade Jacob, med mycker mer, och det är typ en fjärdedel kvar, panik!!! inga fler twilight böker efter den, vilket suger :'(
Jaja men ska gå nu BYE

Och en till sak kommer bjuda på en Twilight bildbomb om en stund håll koll :P

//Izza<3
 


Ps3

Har äntligen fått ett ps3, fast jag var med. Vi köpte den på Elgiganten, och ett spel på Rusta.
Gissa vilket spel och vinn en bok som heter ´Barnvaktstrubbel´eller 3st vita knappnålar (eller vad dom nu heter) med klistermärken på Hannah Montana :)






Ledsen för sneda bilder :'(

//Izza<3 Lycka till :)

Min Youtube kanal

Har lagt upp 2 nya videor. här är en av dom.......



länk: http://www.youtube.com/user/IzzaIzza11?feature=mhee

//Izza<3

Ormberget var jag nyss på :)

Ja, det var jag :) Vi kom hem för ca 5 min sen.
Men vi for dit ungefär klockan 14:30 till 16:00. Efter så for vi till Kvantum och nu e jag här :)

//Izza<3

inåtlut
Jag fattar inte ett det e jag, men det är det :/

ORMBERGET!!! vintertid


ORMBERGET!!! sommartid


Iphone 3gs = min nu :)

Ja nu har jag äntligen fått den :)
Planerna för imorgon är: Ormberget - skidåkning eventuellet snowboard test? och sedan så gäller det Storhedern!! Jag ska kanske köpa ett Ps3 om jag hitter men om inte beställer jag det på Cdon.com, jag betalar hälften och pappa den andra så får se om jag hittar rätt pris :)

//Izza<3

New Moon Tonight

Missa inte New Moon ikväll klockan 21:00 på svt1. MISSA INTE DET!!



//Izza<3

:)

Nu ska jag bara säga en sak.
För det första så kommer jag sluta basket, och för det andra så kommer jag att försöka att få en plats på teater :)
så då undrar jag om någon vill hänga med på teater.
Här är annonsen --> http://www.scratch.bd.se/kurser
Jag vet inte vilken grupp jag ska börja i men kanske Grupp 1 eller 2 för grupp 3 är ju från 13-17 år och grupp 4 är ju för 17-100 år. Det är inte grupper men ni förstår nog vad jag menar :-)


//Izza<3

Teater Scratch logo

Vi har en "deal"

Japp nu é de bestämt. Jag ska få pappas Iphone 3gs till helgen och så ska jag få min julklapp av honom, men jag betalar hälften av den. Det är ett Playstation 3 :)
orkar inte skriva nå mer bye

//Izza<3




Nu vill jag fråga er en sak!!

frågan lyder: Tycker ni att det har varit ett bra 2011, eller inte?

Jag: tycker det har varit ett okej, inte direkt det bästa. Men vill att det här året ska bli bättre iaf.

nu: Det var inte det jag skulle säga, men idag blir det Taco (hur det nu stavas) mm, det var länge sedan :9
//Izza<3


så här ser det ut när elden är på väg att slockna :) (i don't care, om att den är suddig..)

Camp rock

Jag vet inte varför, men jag har lust att se på Camp Rock ?
Inte 2:an utan första Camp Rock

//Izza<3



Forrest Gump

Ska se på Forrest gump och sammtidigt skriva ner det, det blir jobbigt, nej et blir det ej ska du veta..
När jag såg den i förrgår så gick det inte att se det, och jag hoppas att det går nu, men då såg jag i vardagsrummet och nu ska jag se den i mitt rum.
Hoppas det går!

//Izza<3


Harry Potter Friday Parody

Vet inte verför men jag gillar den här den är ju liksom kul på något sätt..
Har sett den några gånger nu och jag tror att ni har sett den iaf en gång (förutom nu)




se även hur dom gjorde den, men se upp den är 28 min lång...



//Izza<3

Varit hos farmor och farfar!

-Ja det har jag varit.
Vi åt plankstek och det var faktiskt gött :)
Alla mina syskon även kusin älskar det, men bortsätt från att två är vegiterianer :/
Min andra kusin Dan var åxå där, fast mamma o pappa hämtede Dan och Ingela i stan.
Men innan så släppte dom av mig och Elvis!

Längtar till nästa helg eller på Fredag för då ska vi äntligen fara och åka slalom, och trodligt vis köpa ett Ps3 :D
Fast på Tisdagen efterår så börjar skolan igen.. Buuuuu!! vIll inte det, men jag ska försöka att vara positiv och inte tänka så, jag ska typ tänka "Ååå skolan börjar igen, jag har längtat jippi :D" okej kanske inte "jippi" i slutet med jaja, nu blev det så.
Jag ska iaf fokusera mera för jag vill bli bättre på allt i hela värden. Jag ska kunna alla språk utantil!!!!!!!!
Så det är bara att plugga fram A betyg, För vi kommer typ att få det den här terminen :/

Ni ska bara gissa vad som hände i förrgår, ghaa säger jag bara. Det finns bara en person som vet vad som hände och jag tänker inte säga vad som hände!! :X

//Izza<3


"Bäää" "Määää"

Nyårs raketer med massa färger och med 2 varmluftballonger (eller vad dom nu heter)














Har MÅNGA fler bilder med det tar så länge att ladda upp dom så det blev bara dom här.
Hoppas ni blev nöjda med dom, och att det blev ett riktigt bra nyår!!

//Izza<3


GÅTT NYTT ÅR!!

NU E DE 2012 SOM GÄLLER.



2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0